ELSK® UDVIDER EJERKREDSEN

ELSK®udvider ejerkredsen og gør virksomheden klar til næste skridt.

PRESSEMEDDELSE

Det bæredygtige modebrand ELSK, udvider ejerkredsen med to nye investorer. Dette gøres, så man kan fortsætte virksomhedens positive udvikling og samtidig sikre, at væksten kan ske på en måde som er tro mod det oprindelige koncept.

Klitmøller, d. 1. Maj 2017.

ELSK ApS har udvidet ejerkredsen med Per Christiansen og Henrik Dam Jespersen. Dermed har virksomheden fået tilført yderlige likviditet, og vigtigst af alt, yderligere kompetencer, som kan sikre at ELSK ikke bare kan forsætte sin positive vækst, men at det også kan ske på en måde hvor man bibeholder det oprindelige værdisæt og man kan øge sit fokus på at skabe endnu bedre og mere bæredygtige produkter.

Lars Riis & Lukas L. Leszczynski, grundlæggere af ELSK, siger følgende om udvidelsen af ejerkredsen: ”Hos ELSK oplever vi en kraftig stigende efterspørgsel. Der er et ønske fra både forhandlere og slut-forbrugere om et større sortiment, og det vil vi gerne efterkomme. Samtidig har vi selv haft et ønske, om at kunne arbejde mere fokuseret med vores produktion- og kollektionsudvikling. Vi kommer specielt til at udvide vores dame-kollektion og samtidig arbejde med at højne de to vigtigste parametre for os: Kvalitet og bæredygtighed.”

Per Kalstrup Christiansen, som ejer livstilshuset KALSTRUP i Blokhus, er en af de to nye medejere af ELSK. For ham, er det en investering som er lavet ud fra både hjerte og hjerne: ”Vi havde faktisk lagt vores første ordre på ELSK til butikken, inden vi meldte os på banen som potentiel investor. Vi kunne dog hurtigt se, at det var et koncept som vi gerne ville være en endnu større del af. Både fordi vi tror det kan blive en fornuftig investering, men i høj grad også fordi ELSK kommer med et koncept, som passer perfekt ind i vores egen filosofi for KALSTRUP og har et værdisæt som vi gerne vil arbejde med i dagligdagen, samt være med til at udvikle yderligere. Vi tror der er et enormt potentiale for at få et utrolig stærkt brand, som vil kunne tilføre noget nyt til branchen.”

Den anden nye medejer af ELSK, er Henrik Dam Jepsersen. For ham, var det i høj grad den atypiske tilgang til modebranchen og forretningsmodellen, som vakte hans interessere. “Jeg har fulgt ELSK på sidelinjen og lagt mærke til hvordan de skiller sig ud fra andre brands og har formået at skabe et koncept, hvor man er tro mod egne værdier og arbejder benhårdt for at have en loyal kundebase. Efter de indledende forhandlinger, kunne jeg hurtigt se, at der her er tale om en virksomhed som har formået at ramme et skarpt koncept, som de er 100% tro mod. Jeg tror på at den nye ejerstruktur gør, at ELSK kan blive ved med at være ELSK, men samtidig blive større og bedre. Bedre, så man kontinuerligt kan hæve sin egen overligger og flytte nogle grænser indenfor modebranchen. Større, så man har mulighed for at imødekomme den efterspørgsel man oplever”

Lars Riis tilføjer: “Det har været vigtigt for os at finde partnere, som har forståelse for vores noget atypiske måde at tænke både forretning og koncept på. Vi tænker langsigtet i alt hvad vi gør, og tror på at vi ved at arbejde med unikke produkter i høj kvalitet, som samtidig er bæredygtigt produceret, kan skabe en sund forretning der ikke blot er en døgnflue. Det forstår vores to nye med-ejere og de brænder mindst lige så meget for konceptet som vi gør. Bæredygtighed er højeste prioritet for os, og vi ønsker fremover ikke blot at kunne træffe de bedste valg ud fra hvad der allerede er, men selv være med til at skabe nye standarder og øge fokus på en bedre produktion. Vi er gået frem med små og ydmyge skridt, og vores rejse i forhold til udviklingen af ELSK som brand, er stadig i sin spæde opstart. Med den tilførte kapital og kompetencer, kan vi bedre tillade os at hæve vores egne standarder endnu mere, men det er ikke fordi vi skal ud og accelerere vores omsætningsvækst. Vi tror på at vores vækst kommer naturligt, når bare vi fokusere nok på at lave de rigtige produkter og er tro mod vores værdier og de tanker der har været bag ELSK fra begyndelsen.”

For yderligere information og billeder, kontakt venligst:
Lars Riis, Direktør i ELSK ApS: mobil +45 53 64 75 29 eller lars@elsk.com

Se også: www.elsk.com og www.facebook.com/elskcom