ANDERS MORGENTHALER X ELSK® – MANGE DRÅBER SKABER ET HAV. EN DRÅBE FRA DIG, GIVER 16 M2 DANSK NATUR. NATUR SOM VIL FORBLIVE NATUR. ALTID.

7.700.000.000

SÅ MANGE ER VI HER PÅ JORDEN. DET ER RET MANGE. NOK OGSÅ FOR MANGE.

 

MAN SKULLE TRO VI VAR GODE TIL AT PASSE PÅ DEN PLANET, SOM ER HJEM TIL SÅ MANGE MENNESKER. DET ER DOG NOK VED AT GÅ OP FOR DE FLESTE, AT DET ER VI LANGT FRA. MEN HVAD SKAL VI GØRE? SKAL VI STARTE MED AT VENTE PÅ POLITIKKERNE? VIRKSOMHEDERNE? DE ANDRE? ER VI IKKE TRÆTTE AF AT VENTE? HVAD MED AT GØRE NOGET SELV? HVAD MED AT TURDE AT GÅ FORREST? MEN HVAD KAN JEG GØRE TÆNKER DU? JEG ER JO BARE MIG. BARE EN DRÅBE I HAVET…

DET ER LIGE PRÆCIS POINTEN. START MED DRÅBEN. ER VI NOK DRÅBER, SKABER VI ET HAV. ER VI NOK DRÅBER, LYTTER POLITIKERNE. ER VI NOK DRÅBER, RETTER VIRKSOMHEDERNE IND.


VI HAR I SAMARBEJDE MED ANDERS MORGENTHALER, LAVET EN T-SHIRT SOM GIVER DIG MULIGHED FOR AT VISE DU HAR EN HOLDNING.

FOR HVER T-SHIRT DER BLIVER SOLGT, DONERE VI 200 KR. TIL DEN DANSKE NATURFOND. DE 200 KR. BRUGES TIL AT KØBE 16 M2. DANSK NATUR. NATUR SOM SKAL FORBLIVE NATUR ELLER NATUR SOM SKAL GENOPRETTES.

DEN DANSKE NATUR ER PRESSET OG DER ER FOR LIDT AF DEN. MERE END 2000 ARTER ER I FARE FOR AT FORSVINDE OG VI HAR EN PLIGT TIL AT PASSE PÅ DEN BEGRÆNSEDE NATUR VI HAR TILBAGE.

DEN DANSKE NATURFOND KØBER, BESKYTTER OG GENOPRETTER NATUR I DANMARK. DET ER EN NON-PROFIT FOND OG ALLE HAR ADGANG TIL FONDENS NATURAREALER – I DAG OG OM 100 ÅR.

DU KAN LÆSE MERE OM PROJEKTET HER:1% FOR THE PLANET
 – SOM ALTID, DONERE VI HOS ELSK 1% AF VORES OMSÆTNING TIL MILJØBESKYTTENDE TILTAG. DET GØR VI SELVFØLGELIG OGSÅ VED DETTE PRODUKT. SÅ DU STØTTER BÅDE DEN DANSKE NATURFOND OG DE PROJEKTER VI STØTTER GENNEM 1% FOR THE PLANET.

DU KAN LÆSE MERE OM 1% FOR THE PLANET HER:

 

preloader